Etiket Sonuçları: etwinning

etwinning etwinning okulu

Ağu

Okulumuz öğretmenlerin eTwinning kapsamında yürüttüğü projelerde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Öğretmenimizi ve projede emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

YAŞASIN DEĞERLERİMİZ FATİH İLKOKULU OKUL TANITIMI

proje hakkında

Projemizde genellikle öğrenciler tarafından korkulan bir ders olarak görülen matematiğin oyunlaştırma ve taktiklerle çocuklar için kolay anlaşılır ve eğlenceli hale getirilmesi planlanmaktadır.Projede; Öğrencilerin matematiği eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, web 2 araçlarını kullanarak öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmelerini sağlayacak etkinliklerle sürece aktif olarak katılmalarını sağlamak, belirli gün ve haftalar kapsamında çeşitli etkinlikler sağlamak, öğretmenleri matematik derslerinde farklı öğretim teknikleri kullanmaya teşvik eder.
Projemizde, hedefte olmak için korkulan bir ders olarak hayattayken oyunlaştırma ve hayallerle çocuklar için kolay planlar ve planlar planlanıyor.
projede; eğitim dersini eğlenerek öğrenmek 2 araçlarını kullanarak kesin olarak, web üzerinden gerçekleştirilebilecek etkinliklerle ilgili olarak, gün ve haftalar boyunca devam edecekk et.

Proje hakkında

Projemizin temel amacı öğretim programlarımızda yer alan kazanımları, çeşitli web.2 araçları kullanarak öğrencilerimize eğlenceli ve kalıcı bir şekilde kazandırmaya çalışmaktır Günümüz eğitim şartlarında her ders ve her konu için web 2.0 araçları ,anlamayı kolaylaştıran ve öğrenme etkinliğini daha keyifli hale getiren araçlardır .Öğrenciler web 2.0 araçlarını öğrenerek ve kullanarak , daha etkili ve kalıcı öğrenme sağlayacaklardır. Bu anlamda projemiz ,ortak öğretmen ve öğrencilerimiz ile işbirliği içinde yapılacak etkinliklerle web 2.0 araçlarını öğrenme konusunda çok yararlı olacaktır.

Proje hakkında

Bu proje ile sınıfımızda web2 araçlarını ve proje tabanlı öğrenmeyi öğrencilerde inovatif düşünce becerileri geliştirmeyi planlıyoruz.

Eyl

Günümüzde günlük yaşam faaliyetlerin ve etkinliklerinin teknolojik ortamda yapılmaktadır. Eğitimde de çocukların teknoloji ve dijital nesnelerle iç içe olmaları eğitim hayatının bir gerçeği haline gelmiştir.
Bir diğer gerçeğimiz ise çocuklarımızın eğitiminde geleneksel kültürel mirası öğelerimizi eğlenceli ve faydalı eğitim aracı olarak kullanılması gerekliliğidir.
Bu sebeple, çocukların hayal kurmalarını, kendilerini keşfetmelerini, dünyaya umutla bakmalarını ve evrensel değerleri özümsemelerini sağlamak için bizler "BANA MASAL ANLAT" projesini masallarımız ve etkinlikleriyle çocuklarımızın hayal güçlerini geliştirmeyi, ifade becerileri kazandırmayı, kültürel mirasımızı eğitimin içine alarak gelecek nesillere taşımayı hedefleyerek kaleme aldık.