T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Fatih İlkokulu

Etiket Sonuçları: bursa

Mrt

Okulumuz 2/E sınıfı öğrencilerimiz ''Fatih Okuyor Projesi'' kapsamında Bursa'da 21. sin düzenlenen Kitap Fuarını katıldılar.

Öğrencilerimiz, fuar alanında birçok yayınevinin standını ziyaret ederek birbirinden değerli kitaplarla tanışma fırsatı buldular.

Eyl

Okula Uyum Haftası Başladı...

İlkokul 1. Sınıf ve Anaokuluna başlayacak öğrencilerimiz için "Okula Uyum Haftası" 4 Eylül pazartesi günü sınıf kuralarını çekerek başladılar.

Haz

3. Sınıf Hayat Bilgisi Yönetim Birimlerini Tanıyorum

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli oyun ve gösteriler ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanarak yürürlüğe giren iş birliği protokolü kapsamında 81 il ve ilçelerinde gerçekleştirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında okulumuz 3. Sınıf  öğrencileri 15.03.2023 tarihinde Atıcılar Kapalı Spor Salonuna öğretmenleri eşliğinde gittiler. 

Mrt

ALTIN ÜÇGEN ETKİNLİĞİMİZ

Ekm

BURSA'DA BİR ÇINAR

May

KAHOOT ÖĞRENİYORUM UZMAN WEBİNARI

Nis

proje hakkında

Projemizde genellikle öğrenciler tarafından korkulan bir ders olarak görülen matematiğin oyunlaştırma ve taktiklerle çocuklar için kolay anlaşılır ve eğlenceli hale getirilmesi planlanmaktadır.Projede; Öğrencilerin matematiği eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, web 2 araçlarını kullanarak öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmelerini sağlayacak etkinliklerle sürece aktif olarak katılmalarını sağlamak, belirli gün ve haftalar kapsamında çeşitli etkinlikler sağlamak, öğretmenleri matematik derslerinde farklı öğretim teknikleri kullanmaya teşvik eder.
Projemizde, hedefte olmak için korkulan bir ders olarak hayattayken oyunlaştırma ve hayallerle çocuklar için kolay planlar ve planlar planlanıyor.
projede; eğitim dersini eğlenerek öğrenmek 2 araçlarını kullanarak kesin olarak, web üzerinden gerçekleştirilebilecek etkinliklerle ilgili olarak, gün ve haftalar boyunca devam edecekk et.

Nis

Proje hakkında

Bu proje ile sınıfımızda web2 araçlarını ve proje tabanlı öğrenmeyi öğrencilerde inovatif düşünce becerileri geliştirmeyi planlıyoruz.

Nis

Proje hakkında

Comment fait-on la PAIX?

And if we drew, we wrote for peace...
"European peace ceased to be a utopia the day war became nonsense." Emile de Girardin.
A drawing, a poem, a writing, a story, a photograph, individual or collective for PEACE

Nis

Okul ve Uyum

Ock

YARI YIL TATİLİ BAŞLIYOR

Ock

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği okullar arası mangala turnuvasına katıldık.

Okul turnuvamızda şampiyon olan öğrencilerimiz Ahmet Cevdet Güner (2.sınıf), Ali Said Çalışkan (3.sınıf) ve Esma Gül Genç (4.sınıf) ilçe turnuvasında okulumuzu temsil ettiler.

Ock

Bir Türk zeka oyunu olan mangalanın öğrencilerimiz tarafından sevilerek oynanması amacıyla mangala turnuvası düzenlendi.

Turnuvada sınıflarında şampiyon olanlar ise 2.sınıflar arasında Ahmet Cevdet Güner, 3.sınıflar arasında Ali Said Çalışkan, 4.sınflar arasında Esma Gül Genç oldular.

Şampiyonlarımız ilçe milli eğitim müdürlüğünün düzenlediği okullar arası turnuvada okulumuzu temsil ettiler.

 

Ekm

Ekm

Ekm

iMDİ DEDE MASAL ETKİNLİĞİ

Ekm

iMDİ DEDE MASAL ETKİNLİĞİ

Ekm

 8 EKER I RUN2-3 EKİM 2021 BURSA MİNİK ADIMLAR KOŞUSU