Mrt

“Sağlıklı Beslen, Egzersiz Yap, Sağlıklı Kiloda Kal” temasıyla sağlıklı beslenmenin önemini kavrayan öğrencilerimiz, okul bahçesinde spor yaparak sağlıklı bir yaşam için egzersiz önemi hakkında farkındalık oluşturdular.

Mrt

Ülkemizin 2053 net sıfır iklim hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir enerji politikası oluşturmak, enerji arz güvenliğini güçlendirmek ve enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için enerji verimliliğini önceliklendirmek vizyonu ile 10 stratejik amaç, 23 hedef belirlendiği belirlenen hedeflere ulaşabilmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının koordinasyonunda hazırlanan II. Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planında, sanayi ve teknoloji, bina ve hizmetler, enerji, ulaştırma, tarım, yatay konutlar, start-up ve dijitalleşme olmak üzere toplam 7 kategori 61 eylem ve 266 faaliyet bulunduğu stratejik planlamaya enerji.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz 2/E sınıfı öğrencilerimiz ''Fatih Okuyor Projesi'' kapsamında Bursa'da 21. sin düzenlenen Kitap Fuarını katıldılar.

Öğrencilerimiz, fuar alanında birçok yayınevinin standını ziyaret ederek birbirinden değerli kitaplarla tanışma fırsatı buldular.

Karne Heyecanı

Ock

''Sağlıklı Besleniyorum Projesi'' kapsamında 2/E Sınıfı öğrencilerimiz muz günü etkinliği ile sağlıklı öğün yaparak güne başladılar.

Ock

Lala Şahin Paşa Kütüphanesinde gerçekleşen Fatih Okuyor Projesi etkinliğine katılan 2/E sınıfı öğrenciler, kitapları interaktif bir şekilde keşfederken aynı zamanda eğlenceli etkinliklere de katılım sağladılar. Projenin amacı, öğrencilere kitapları sevdirmek ve okuma alışkanlıklarını güçlendirmek olarak belirtilirken, etkinliğin başarıyla tamamlanması projenin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Ara

Osmangazi İlçesi Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz 3/A sınıfı Mustafa Alp ACAR ve 4/E sınıfı Atilla ARSLAN'ı tebrik ederiz. Mangala alanında 4. üncü kazanan öğrencimiz Atilla ARSLAN'ı tebrik ederiz ve başarılarını devamını dileriz.

Harezmî Eğitim Modeli

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum

SU DAMLALARININ PEŞİNDE

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Kas

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğünce "Ulusal Deprem Strateji ve Eylem Planı (UDSEP)" kapsamında ''Dünyada ve Türkiye'de Afet Finansmanı'' kitabının hazırlanarak basıldığı ve elektronik ortamda https://www.afad.gov.tr/kitaplar linkinden erişim sağlayabilirsiniz.