iMDİ DEDE MASAL ETKİNLİĞİ

Okulumuz Müdürü Mehmet ŞEN ve Bursa Yıldırım Mustafa Necati İlkokulu Rehber Öğretmeni Hatice ARSLAN'ın kuruculuğunu yaptığı "Bana Masal Anlat" projesiyle, Çocuklarda dil ve kişilik gelişimi,  bilişsel ve sosyal gelişimi ve hayal dünyalarını geliştirmek,  sanat-estetik eğitimini kazandırmayı ve iç dünyalarını zenginleştirmeyi amaçlayarak çıktıkları yolda kendilerine Türkiye'den   8 ve Azerbaycan'dan ise 4 kişi daha katılarak masal yolculuğuna 14 kişi ile devam etmekteler.

Projelerinin ilk masalı olan İMDİ DEDE ile hem okul içinde ve çevrede büyük yankı uyandırdılar.

İmdi Dede masalıyla çocuklara hayvan sevgisi ve merhamet duygularını geliştirmeyi hedeflerken masal sonrasındaki etkinliklerde kullandıkları web-2 araçlarıyla çocukların çok yönlü öğrenmelerinin yollarını açmaktalar.

Mehmet ŞEN /Okul Müdürü

Bahar ÖZCENK /Sınıf Öğretmeni