BURSA / OSMANGAZİ - Fatih İlkokulu

Kas

Bu eğitim platformunun amacı, diyabetli çocukların okulda, evlerindeki gibi güvenli bir şekilde zaman geçirmelerini sağlamak, onları desteklemek ve bunun için başta öğretmenler olmak üzere okul çalışanlarını eğitmektir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünün sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Tören için, okul bahçesinde saat 09:05 geçe saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerimizin kış günlerinde iyi ve sağlıklı beslenmelerine dikkat çekmek, onlara faydalı alışkanlıklar kazandırmak için C vitamini anlatan bir etkinlik düzenlediler. Öğrencilerimiz evlerinden getirmiş oldukları C vitamini içeren meyvelerin özelliklerini tanıyarak vücudumuza faydalarını öğrenerek bilinçlendiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılında  öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı kutlama gösterileri. Yüzyılımız kutlu olsun!

Ekm

2. Sınıf öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına poster ve pano çalışması ile hazırlanıyor.

Ekm

4/D Sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde ''Besin İçerikleri'' konusunu Protein günü etkinliği ile sağlıklı bir öğün yaparak güne başladılar.

Ekm

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaşamını yitiren Filistinliler için, okulumuzda 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu.

Bayrak töreninde konuşan Okul Müdürü Mehmet ŞEN, dünyanın gözü önünde Filistin'de büyük bir insanlık suçu işlendiğini söyledi.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Ekm

Okulumuz 2. sınıf öğrencilerimiz Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Senfoni Orkestrası'na eğitim konserine misafir olduk. Öğrencilerimiz konserde hem eglendiler hem izlediler.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM MADDELERİ

25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 12:30 'da Fatih İlkokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Gündem maddeleri görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin okulumuza teşrifini rica ederim. Saygılarımızla...

Okul Aile Birliği

Ekm

Bursa Kick Boks İl Temsilciliği Bursa'nın Kurtuluşu Kupası Müsabakaları 23-24/09/2023 tarihleri arasında Yıldızlar, Minikler ve Mini Minikler kategorilerinde Kestel Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalarda, Okulumuz 3-D Sınıfı öğrencimiz Ahsen ESMA'nın katıldığı mini miniklerde ve kazandığı müsabakada 2. inci olmuştur.

Ekm

Okulumuz 2. Sınıf öğrencileri, Bursa Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda ise gruplar halinde pedallı arabalara binen öğrenciler, polis personeli gözetiminde emniyet kemeri, trafik ışıkları, uyarı levhaları ve yaya geçitleri konusunda uygulamalı trafik eğitimi aldılar.

Ekm

SAĞLI OLMAK, SAĞLIKLI KALMAK ELİMİZDE ... HEP BİRLİKTE SAĞLIKLI YARINLAR İÇİN BUGÜN HAREKETE GEÇİN.

Kayaçlar Nasıl Oluşur