8 EKER I RUN2-3 EKİM 2021 BURSA MİNİK ADIMLAR KOŞUSU

Eyl

Günümüzde günlük yaşam faaliyetlerin ve etkinliklerinin teknolojik ortamda yapılmaktadır. Eğitimde de çocukların teknoloji ve dijital nesnelerle iç içe olmaları eğitim hayatının bir gerçeği haline gelmiştir.
Bir diğer gerçeğimiz ise çocuklarımızın eğitiminde geleneksel kültürel mirası öğelerimizi eğlenceli ve faydalı eğitim aracı olarak kullanılması gerekliliğidir.
Bu sebeple, çocukların hayal kurmalarını, kendilerini keşfetmelerini, dünyaya umutla bakmalarını ve evrensel değerleri özümsemelerini sağlamak için bizler "BANA MASAL ANLAT" projesini masallarımız ve etkinlikleriyle çocuklarımızın hayal güçlerini geliştirmeyi, ifade becerileri kazandırmayı, kültürel mirasımızı eğitimin içine alarak gelecek nesillere taşımayı hedefleyerek kaleme aldık.

Eyl

FATİHTE UYUM HAFTASI BAŞLADI

ZAMAN ÇİZELGESİ

OKULLAR BAŞLIYOR

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞUBE VE ÖĞRETMEN BELİRLEME İŞLEMLERİ

FATİH TELAFİ PROGRAMINI TAMAMLADI

Ağu

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılışına ilişkin yaptığı basın açıklamasında 6 Eylül'de tüm kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime başlanacağını ifade etti.

BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİBİTKİ YETİŞTİRİCBİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİİLİĞİ

VİZYONUMUZ