Fatih İlkokulu

Tuna Mah. Gürdal Cad. No.12 Osmangazi /BURSA
Vizyon
*Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan,
Misyon
Yetenekli, katılımcı, yeniliklere ve gelişmeye açık, 21. yüzyıla ayak uydurabilen, topluma duyarlı, kendine güvenen insan kaynaklarımızla; yarının ve ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize mümkün olan en iyi eğitim ve öğretimi vermek için çalışan, kaliteyi sistemimizin her aşamasında ve her birimde sürekli biçimde uygulamaya ve geliştirmeye çaba gösteren, onları mesleki açıdan alanlarındaki sanayide aranan kalifiye elemanlar olarak yetiştirmeyi hedefleyen bir okuluz.
Başarılar
İlkokul dönemi içerisinde bütün öğrencilerini bir üst kuruma başarıyla hazırlamaktadır.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Ders Başlama saati:08:20 Ders Bitiş saati :18:10
Kaloriferli.Doğalgazlı
Ulaşım
5/A Belediye Otobüsünün okul önünde durağı vardır. 15/A Belediye Otobüsünün Merinos Karakolu durağında inip aşağıya 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.Fatih Taksi Dolmuşlarının son durağı okulun önündedir. Etibank Taksi dolmuşları ile Soğanlı Minübüsleri 15/A gibidir.
Okulumuza ait özel servis bulunmamaktadır.
Büyükşehir Merkez İlçededir.
İlçe merkezine uzaklık.1KM İl Merkesize uzaklık:1 km
Adres bölgemizdeki öğrenciler
Okulumuz sınavla öğrenci alamaktadır.
Atletizm, yüzme, futbol,
eTwinning projeleri Ailemle Okuyorum Okulum Temiz Okul ve Uyum