LEARN MİND GAMES WİTH FUN

Proje hakkında

Akıl ve zeka oyunlarını öğrencilerin birbirine öğretmelerini sağlamak ve online olarak oynamak, farklı ülkelerdeki geleneksel akıl oyunlarını öğrenip paylaşmak ve yine mümkün olduğu seviyede online oynamak yahut karşılıklı oynayabilmek.

Our project aims to learn and share traditionals mind games in different countries and play online as much aspossible with students from all around the world and Turkey.

Proje hakkında

HEDEFLER

Yurt içi ve dışı her ay öğrencilere 2 akıl ve zeka oyunu öğretip , bunu sınıflarında oynamalarını sağlamak ve mümkün olduğu süreçte online oynamak ve farklı ülkelerdeki farklı akıl ve zeka oyunlarını öğrenip oynamak.

Our project is teaching 2 mind and intelligence games to students every month in the country and abroad , enabling to play them in their classrooms, and being able to play them in their classrooms, and being able to play online whenever possible and learning and playing different min ana intelligence games in different countries.

ÇALIŞMA SÜRECI

Bu bölümü ortak ve paydaşlarımızla süreç içerinde güncelleyip tekrar yazacağız.

We will update and share this section after the replan with our parthnership.

BEKLENEN SONUÇLAR

Öğrenilen oyunları online olarak oynamak ve konferans yöntemi ile paydaşları tanımak.
Learn and play mind games online and share the different cultural mind games and getting to know with each partnership by conference methods.

Yayın: 11.04.2022 - Güncelleme: 11.04.2022 14:21 - Görüntülenme: 162