Etiket Sonuçları: ÇEDES PROJESİ

Nis

ÇEDES projesi kapsamında Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Elif KÜÇÜK'ün önderliğinde yarışma düzenlenmiştir. Canım Peygamberim yarışmasında öğrencilerimiz mutlulukla yarışmıştır. Hem peygamberimizi hem sevgimizi tanıdığımız bu yarışmada öğrencilerimize hediyeleri takdim edilmiştir.

Nis

ÇEDES projesi kapsamında okulumuz Tophane gezisi düzenledi. Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla okuldan alınan öğrenciler Tophane'de nöbet değişimini izlediler. Saat kulesini, panoramik Bursa manzarasını izlediler simitlerini içtiler. Bursa'ya gelen Koreli turistlerle simitlerini paylaştılar. Vatanseverlik kavramını yerinde gören öğrencilerimiz turistlerle misafirperverlik değerini de ne kadar özümsediklerini ve milletimiz için ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldular.